WebTV: Εγκατάσταση ολοκληρωμένης λύσης απο την AmyDV

www.amydv.gr

WebTV: Εγκατάσταση ολοκληρωμένης λύσης απο την AmyDV

January 25, 2018 News Production, Post Production Εργα AmyDV. 0

H OMOΣΠONΔIA TPAΠEZOYΠAΛΛHΛIKΩN OPΓANΩΣEΩN EΛΛAΔAΣ (O.T.O.E.) εγκατέστησε μια ολοκληρωμένη λύση WebTV, που σχεδίασε και εγκατέστησε η AmyDV.
Η εγκατάσταση περιλάμβανε:
Διαμόρφωση του χώρου, Μικροκατασκευές, Κάμερες με τα αξεσουάρ, Ηχητική εγκατάσταση, Μικροφωνική, Κονσόλες, Μίξη εικόνας και ήχου καθώς και εξυπηρετητή μετάδοσης στο Internet.
Η συνεργασία των τεχνικών τμημάτων των δύο εταιριών ήταν άψογη και συνετέλεσε στην ολοκλήρωση του έργου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και με άριστα αποτελέσματα.
Χρησιμοποιήθηκαν οι προηγμένες ρομποτικές κάμερες Broadcast της Lumens και εξοπλισμός μίξης εικόνας της Blakmagic Design, ενώ την μετάδοση στο Internet έχει αναλάβει ένας ειδικά διαμορφωμένος εξυπηρετητής με λογισμικό της Telestream.

Λίγα λόγια για την Amy Digital Video

Η AmyDV, τμήμα της εταιρείας ΑΜΥ Α.Ε., μιας από τις ιστορικές εταιρείες πληροφορικής στην ελληνική αγορά, ειδικεύεται στην εκπόνηση μελετών, εκπαίδευση, υποστήριξη, υλοποίηση ή αναβάθμιση εγκαταστάσεων που αφορούν συνολικά ή εν μέρει ψηφιακή κινούμενη εικόνα. Λειτουργεί από το 1994 ως κέντρο τεχνογνωσίας σε προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας αναλογικών και ψηφιακών σημάτων video, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες για επαγγελματίες, εταιρείες παραγωγής και τηλεοπτικούς σταθμούς. Διαθέτοντας στελέχη υψηλής εξειδίκευσης με άριστες τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες, έχει σαν προτεραιότητά της να παρέχει στους συνεργάτες της τεχνικά άρτιες, αξιόπιστες και με λογικό κόστος λύσεις. Λύσεις που βασίζονται σε τεχνολογίες και προϊόντα κορυφαίων κατασκευαστών σε παγκόσμιο επίπεδο σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία εγκατάστασης και υποστήριξης της AmyDV. Οι τεχνικοί της εταιρείας συνεχώς ενημερώνονται πάνω στις τελευταίες εξελίξεις με σεμινάρια, επισκέψεις στις πιο σημαντικές εκθέσεις, κ.α.[:]

Translate »