Imagine Communications Charts Course for Next Phase of Media Industry Transformation at 2016 NAB Show

www.amydv.gr

Imagine Communications Charts Course for Next Phase of Media Industry Transformation at 2016 NAB Show

March 23, 2016 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

Η Imagine Communications, εταιρεία που ενισχύει τη βιομηχανία των μέσων και της ψυχαγωγίας μέσω της καινοτομίας, θα παρουσιάσει στην Έκθεση NAB 2016 την πρόσφατη πρόοδο στα προϊόντα της και τις πρωτοβουλίες της που στοχεύουν στο να βοηθήσουν τους broadcasters και άλλες εταιρείες μέσων να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του συνεχούς εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων τους παραγωγής, playout και διανομής. Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της βιομηχανίας μέσων και ψυχαγωγίας, η οποία ξεκινά την 18η Απριλίου στο Λας Βέγκας, θα αποτελέσει τον τόπο που η Imagine Communications θα αποκαλύψει τις τελευταίες έτοιμες-για-την-αγορά καινοτομίες της, επιδεικνύοντας το πρωτοπόρο στη βιομηχανία portfolio τεχνολογίας. Ταυτόχρονα εκκινεί τη συζήτηση αναφορικά με τον τρόπο που οι εταιρείες μέσων μπορούν επιτυχώς να πλοηγηθούν με τις υπάρχουσες και μελλοντικές προκλήσεις, προκειμένου να παραμείνουν εμπρός από την καμπύλη του ανταγωνισμού και να εκμεταλλεύτούν τις νέες ευκαιρίες οικονομικής αξιοποίησης.

Η βιομηχανία μέσων και ψυχαγωγίας εξελίσσεται ταχύτατα. Η σταθερή αλλαγή των συνηθειών ως προς την κατανάλωση του video με διάφορες συνδεδεμένες στο διαδίκτυο συσκευές και με on-demand παρακολούθηση, καθώς και με νέες ανταγωνιστικές απειλές να δημιουργούνται με τα μοντέλα διανομής περιεχομένου απευθείας στον καταναλωτή, προσθέτουν πίεση στις εταιρείες μέσων προκειμένου να αλλάξουν τη λειτουργία τους σε περισσότερο ευκίνητα και ευέλικτα περιβάλλοντα καθώς και σε περισσότερες ευκαιρίες οικονομικής αξιοποίησης αποτελεσματικής καταγραφής, αφού η διαφημιστική δαπάνη στρέφεται σε εναλλακτικές πλατφόρμες. Η σταδιακή και κομψή μετάβαση των λειτουργιών σε γενικές υπολογιστικές και δικτυακές πλατφόρμες και η ομαλή υιοθέτηση ενός μοντέλου διαχείρισης διαφήμισης κεντρικά από μία πλατφόρμα (omniplatform) που θα ανταποκριθεί σε εκείνες τις προκλήσεις αποτελούν τώρα επιταγές της βιομηχανίας.

“Τώρα που ο προορισμός δεν αποτελεί πλέον μυστήριο, οι εταιρείες μέσων όλων των μεγεθών και από όλες τις γωνίες της βιομηχανίας μπορούν να καθορίσουν μία τάξη για την επόμενη φάση του ταξιδιού του ως προς τον εμπλουτισμό των λειτουργιών τους, με πρωτοφανή παραγωγικότητα και ευκινησία,” δηλώνει ο Charlie Vogt, CEO της Imagine Communications. “Η φετινή εμπειρία της NAB συνίσταται στην επίδειξη στους πελάτες μας του τρόπου με τον οποίο μπορούν να ξεκινήσουν την οικονομική αξιοποίηση των λειτουργιών τους, εκμεταλλευόμενοι ευκαιρίες του αύριο και εντάσσοντας λύσεις εργασίας που είναι διαθέσιμες σήμερα.”

Η Έκθεση NAB 2016 θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο διαφόρων καινοτόμων προϊόντων από την Imagine Communications, τα οποία εμφανίζουν συνολική πρόοδο στις σημερινές λειτουργίες και τις πρακτικές των μέσων. Οι επισκέπτες θα είναι οι πρώτοι που θα γευτούν την εμπειρία των νεότερων λύσεων από την Imagine Communications στην υβριδική υποδομή, συμπίεση και transcoding, monitoring και διαχείρισης, playout, cloud DVR και δυναμικής εισαγωγής διαφήμισης, καθώς και διαχείρισης της διαφήμισης.

ImagineLIVE Power Sessions

Το περίπτερο της Imagine Communications θα είναι ο τόπος διεξαγωγής των ImagineLIVE Power Sessions, μίας σειράς παρουσιάσεων και διαδραστικών συζητήσεων που περιλαμβάνουν εξέχοντα στελέχη και ειδικούς από την Imagine Communications και από τους συνεργάτες και τους πελάτες της από τις βιομηχανίες πληροφορικής, μέσων και ψυχαγωγίας. Αρκετές φορές καθημερινώς, καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν από πρώτο χέρι πρόσβαση στην πληροφορία και την εις βάθος γνώση των τάσεων, αλλά και των γεγονότων που επηρεάζουν τις αποφάσεις των επαγγελματιών της βιομηχανίας μέσων σήμερα και στο μέλλον.

Λύσεις με πολλές δυνατότητες στην Έκθεση NAB 2016

Επίσης, οι επισκέπτες στο περίπτερο της Imagine Communications (N2502) θα έχουν πρόσβαση σε δεκάδες επιδείξεις που θα εστιάσουν στις τρέχουσες, κορυφαίες στην αγορά δυνατότητες της εταιρείας ως προς τη διαχείριση της διαφήμισης, το playout, αλλά και ως προς τη γκάμα λύσεων δικτύωσης και διανομής:

Στις χαρακτηριστικές λύσεις που είναι ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου, οι οποίες βασίζονται στο portfolio δρομολόγησης και επεξεργασίας σήματος της εταιρείας περιλαμβάνονται οι υψηλής απόδοσης δρομολογητές σήματος PlatinumTM IP3 και VX, τα προϊόντα επεξεργασίας Selenio™ MCP και το MagellanTM SDN Orchestrator. Αυτές οι λύσεις και άλλες θα παρουσιάσουν δυνατότητες που ευθυγραμμίζονται με τον οδικό χάρτη της Συμμαχίας για τις IP Λύσεις Μέσων (Alliance for IP Media Solutions – AIMS), συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με SMPTE 2022, AES-67 και VSF TR-04/TR-03. Η Imagine Communications θα εστιάσει στην ισχύ του οδικού χάρτη της διαλειτουργικότητας πραγματοποιώντας επιδείξεις των έτοιμων προς χρήση ενοποιήσεων με άλλα μέλη της AIMS, μίας εμπορικής και βιομηχανικής ένωσης που σχηματίστηκε τον Δεκέμβριο του 2015 για την πρόοδο της ευρείας υιοθέτησης ανοικτών προτύπων για τη μεταφορά video και ήχου μέσω IP.

Ακόμη, η Imagine Communications θα επιδείξει το Versio™, τη βραβευμένη ολοκληρωμένη λύση channel playout που ενισχύεται από το Zenium™΄, εφαρμοζόμενο ως μία συσκευή, ή σε ένα πλήρως εικονικό περιβάλλον. Η ικανή για cloud λύση διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο συνδράμοντας μερικούς από τους πρωτοπόρους broadcasters στην εικονοποίηση (virtualization) των λειτουργιών playout. Επίσης, θα επιδεικνύονται ο πρωτοπόρος στη βιομηχανίαvideo server Nexio AMP® της εταιρείας και η λύση-σουίτα αποθήκευσης με λειτουργία NAS-as-a-SAN για τον εύκολο χειρισμό του περιεχομένου SD-σε-UHD, για κωδικοποίηση και playback.

Επιπροσθέτως, η Imagine Communications θα επιδείξει το βάθος και το εύρος της ενοποίησης των δυνατοτήτων 4K/UHD και Υψηλής Δυναμικής Περιοχής (High Dynamic Range – HDR) σε όλες τις πλατφόρμες της δικτύωσης και playout. Θα παρουσιάσει την προηγμένη υποστήριξη για συμπίεση HEVC/H.265 στην πρωτοπόρο στην αγορά πλατφόρμα της Selenio. Επιπλέον θα επιδείξει την υποστήριξη της σε UHD σήματα μέσω IP, χρησιμοποιώντας intoPIX TICO και Sony IP Live mezzanine compression για ζωντανή παραγωγή.

Οι επισκέπτες της NAB θα έχουν πρόσβαση σε επιδείξεις της οικογένειας ευέλικτων εργαλείων διαχείρισης διαφήμισης LandmarkTM. Η γκάμα θα περιλαμβάνει επόμενης γενιάς συστήματα που βελτιστοποιούν τις διαπλατφορμικές πωλήσεις (omniplatform) και τον προγραμματισμό με εύρωστες αναλύσεις, ανοικτά APIs για προγραμματισμένη εμπορία, μοναδικές δυνατότητες live log, ενιαία τιμολόγηση και ενοποιημένες ροές εργασιών για γραμμική, ψηφιακή και ανώτερη διαφήμιση.

Επίσης θα παρουσιαστεί η αποδεδειγμένη στην αγορά πλατφόρμα CloudXtreamTM της εταιρείας. Η CloudXtream προσφέρει ένα ευέλικτο και ολοκληρωμένο portfolio από βασιζόμενες σε λογισμικό υψηλής ποιότητας,. Πλήρως ενοποιημένες λύσεις πολύ-οθονικής διανομής και ζωντανής κωδικοποίησης ABR για την παράδοση ζωντανών, γραμμικών, on-demand και cloud DVR (cDVR) λύσεων, οι οποίες υποστηρίζονται από δυνατότητες Δυναμικής Εισαγωγής Διαφήμισης (Dynamic Ad Insertion).

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Imagine Communications (N2502) στην Έκθεση NAB 2016.

Imagine Communications, empowering the media and entertainment industry through transformative innovation, will showcase at NAB Show 2016 its latest product advances and initiatives aimed at assisting broadcasters and other media companies through the next phase of the ongoing modernization of their production, playout and distribution facilities. The media and entertainment industry’s largest tradeshow and exhibition, beginning April 18th in Las Vegas, will be the venue for Imagine Communications to unveil its latest market-ready innovations, showcase its industry-leading technology portfolio and initiate a discussion on how media companies can successfully navigate current and future challenges to stay ahead of the competitive curve and seize new monetization opportunities.

The media and entertainment industry is rapidly evolving. The steady shift of video consumption habits toward Internet-connected devices and on-demand viewing, as well as new competitive threats created by the rise of direct-to-consumer content distribution models, are putting pressure on media companies to transition operations to more agile and versatile environments and more effectively capture monetization opportunities as ad spending shifts toward alternative platforms. The gradual and graceful migration of operations to generic computing and networking platforms and the orderly adoption of an omniplatform ad management model to meet these challenges are now industry imperatives.

“Now that the destination is no longer a mystery, media companies of all sizes and from all corners of the industry can set about charting out a course for the next phase of their journeys toward enriching their operations with unprecedented productivity and agility,” says Imagine Communications CEO Charlie Vogt. “This year’s NAB experience is all about showing our customers how they can begin to modernize their operations and seize tomorrow’s opportunities by putting to work solutions that are available today.”

NAB Show 2016 will mark the debut of several product innovations from Imagine Communications that bring generational advances to today’s media operations and practices. Attendees will be the first to experience the latest solutions from Imagine Communications in hybrid infrastructure, compression and transcoding, monitoring and management, playout, cloud DVR and dynamic ad insertion, as well as ad management.

ImagineLIVE Power Sessions

The Imagine Communications booth will be the venue for ImagineLIVE Power Sessions, a series of presentations and interactive discussions featuring prominent executives and subject matter experts from Imagine Communications and its partners and customers from across the IT and media and entertainment industries. Several times daily, for the duration of the show, attendees will have first-hand access to information and insight on the trends and events that are influencing the decisions of media industry professionals today and into the future.

Featured Solutions at NAB Show 2016

Visitors to the Imagine Communications booth (N2502) will also have access to dozens of demonstrations that highlight the capabilities of the company’s current market-leading ad management, playout, networking and distribution solution portfolios:

Featured solutions from the company’s future-proofed and standards-based signal routing and processing portfolio include the high-performance PlatinumTM IP3 and VX routers, Selenio™ MCP processing products and the MagellanTM SDN Orchestrator. These solutions and others will showcase capabilities that align with the Alliance for IP Media Solutions (AIMS) roadmap, including compatibility with SMPTE 2022, AES-67, and VSF TR-04/TR-03. Imagine Communications will be highlighting the power of this interoperability roadmap by conducting demonstrations of ready-to-deploy integrations with other members of AIMS, an industry trade associated formed in December 2015 to advance the widespread adoption of open standards for the transport of video and audio over IP.

Imagine Communications will also showcase Versio™, the award-winning integrated channel playout solution powered by Zenium™ that is deployable as an appliance or in a fully virtualized environment. The cloud-enabled solution is playing an instrumental role in assisting some of the world’s leading broadcasters to virtualize their playout operations. Also demonstrated will be the company’s market-leading Nexio AMP® video server and storage solution suite with NAS-as-a-SAN functionality to easily handle SD-to-UHD content encode and playback.

In addition, Imagine Communications will demonstrate the depth and breadth of the integration of 4K/UHD and High Dynamic Range (HDR) capabilities across the company’s entire networking and playout platforms. The company will showcase its advanced support for HEVC/H.265 compression in its market-leading Selenio platform. Imagine Communications will also be demonstrating support for UHD signals over IP using intoPIX TICO and Sony IP Live mezzanine compression for live production.

NAB Show attendees will also have access to demonstrations of the Landmark TM family of flexible ad management tools. The portfolio includes next-gen systems that streamline omniplatform sales and scheduling with robust analytics, open APIs for programmatic trading, unique live log capabilities, unified billing and integrated workflows for linear, digital and advanced advertising.

The company’s market-proven CloudXtreamTM platform will also be showcased. CloudXtream delivers a flexible and comprehensive portfolio of software-based, high-quality, fully integrated multiscreen distribution and live ABR encoding solutions for delivering live, linear, on-demand and cloud DVR (cDVR) solutions — all supported by Dynamic Ad Insertion capabilities.

Visit Imagine Communications at NAB Show 2016 at Booth N2502.

 

 

Translate »