ΑΜΥ Α.Ε.: Ενίσχυση επιχειρήσεων από το νέο ΕΣΠΑ

www.amydv.gr

ΑΜΥ Α.Ε.: Ενίσχυση επιχειρήσεων από το νέο ΕΣΠΑ

March 3, 2016 News Press Releases 0

[metaslider id=9338]
Είναι γνωστό σε όλους τους εμπλεκόμενους ότι στη χώρα μας παρατηρήθηκε μεγάλη αποεπένδυση τα τελευταία χρόνια σαν συνέπεια και αιτία ταυτόχρονα της βαθειάς και παρατεταμένης ύφεσης που γνώρισε η ελληνική οικονομία.
Ένα από τα εργαλεία που επιχειρήθηκε διαχρονικά να χρησιμοποιηθούν για τη στοχευμένη ενίσχυση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων ήταν ανέκαθεν τα προγράμματα επιδοτήσεων.
Η ΑΜΥ είναι σε θέση να προτείνει/προσφέρει λύσεις που καλύπτουν μεγάλο φάσμα αναγκών, λύσεις που υλοποιεί με αξιοπιστία και συνέπεια με ιδίους πόρους αλλά και με τη συμμετοχή επιλεγμένων συνεργατών σε κάποιους τομείς. Στον πυρήνα της δραστηριότητας μας βρίσκονται οι λύσεις που αφορούν το ψηφιακό video και τα γραφικά με την ευρύτερη έννοια.
Λόγω της συσσωρευμένης γνώσης των ειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας αλλά και των κορυφαίων κατασκευαστών και παρόχων υπηρεσιών στον τομέα, η ΑΜΥ Α.Ε. είναι σε θέση να στήσει από την αρχή μια επαγγελματική εγκατάσταση ή να αναβαθμίσει μια υπάρχουσα.

  • Εγκαταστάσεις που παράγουν ή χρησιμοποιούν την εικόνα ως και στις πιο προηγμένες και απαιτητικές εκδοχές της.
  • Δραστηριότητες που ενσωματώνουν λήψη, επεξεργασία, πρόσθεση effects, υποτιτλισμό, authoring, μετάδοση/διανομή, προβολή κ.α.
  • Επιχειρήσεις των οποίων το video είναι το κύριο αντικείμενο όπως φωτογράφοι, γραφεία παραγωγής, κανάλια.
  • Επιχειρήσεις για τις οποίες το video είναι ένα μέσον για να επιτευχθούν οι στόχοι του κυρίου αντικειμένου. Στη δεύτερη κατηγορία βρίσκουμε επιχειρήσεις ή τμήματα αυτών για διοργάνωση events (όπως συνέδρια), διαφήμιση-marketing, γραφιστική, video conference κ.α.

Η ΑΜΥ Α.Ε. είναι σε θέση να παράσχει σχεδιασμό εγκατάστασης σύμφωνα με τις προδιαγραφές στο hardware, software, εκπαίδευση, υποστήριξη και συμβόλαια συντήρησης.
Σε κάθε περίπτωση στόχος είναι η επένδυση να δώσει στη συνεργαζόμενη εταιρεία το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
Η κατάρτιση του φακέλου και η συνολική παρακολούθηση της διαδικασίας επιδότησης είναι δυνατή από ειδικό συνεργάτη μας ή από συνεργάτη της επιδοτούμενης επιχείρησης.
Εκτός από τις δραστηριότητες σχετικές με το ψηφιακό video, εξυπηρετούνται και τα εξής: Building Automation, Digital Signage, Στήσιμο Infokiosks, Μουσειακές Εγκαταστάσεις , Λύσεις Εικονικής Πραγματικότητας, Εγκαταστάσεις Επιτήρησης, Προμήθεια Tablets/Smartphones, Προμήθεια SOHO PCs, Λογισμικό Διαχείρισης Εγγράφων.
Επιδοτούνται άνεργοι πτυχιούχοι για να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, ελεύθεροι επαγγελματίες, start-up (νεοφυείς) επιχειρήσεις με καινοτόμες υπηρεσίες ή και προϊόντα, υπό ίδρυση και ενεργείς επιχειρήσεις που θέλουν να εκσυγχρονίσουν τη λειτουργία τους.
Το ποσοστό της επιδότησης στο επενδυόμενο κεφάλαιο ποικίλει ανάλογα με το αντικείμενο, την έδρα της επιχείρησης, τη νομική μορφή της και φτάνει ως και το 100%, καλύπτει δε μεγάλο φάσμα δαπανών.
Παραθέτουμε ενδεικτικά κάποιους από τους τομείς, κατασκευαστές και προϊόντα πού είμαστε σε θέση να ενσωματώσουμε στις προτεινόμενες λύσεις:

  • Blackmagic Design (Decklink),
  • Digital Signage
  • Editing (Sony, Adobe, AVID)
  • Lasergraphics,
  • Streaming – WebTV
  • Telestream (Wirecast),
  • VideoWall, Matrox

ESPA_logoΜπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα προγράμματα που «τρέχουν» ή αναμένονται, εδώ https://www.espa.gr/el/pages/procsimsea.aspx
Εμείς στην ΑΜΥ Α.Ε. είμαστε στη διάθεση σας για να προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις για την επιχείρηση σας.
Πληροφορίες ΑΜΥ Α.Ε., 2106133000, [email protected].

Translate »