Tablets with Intel CPU

www.amydv.gr

Tablets with Intel CPU

August 25, 2014 News 0

Χρησιμοποιώντας τα Tablets με Windows” 8, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας τόσο το παραδοσιακό desktop όσο και ένα νέο λογισμικό. Επίσης είναι δυνατές οι χρήσεις όλων των τελευταίων προγραμμάτων, εφαρμογών και Web browsers.
Επιλέγοντας tablet με επεξεργαστή Intel” και Windows* 8 απολαμβάνετε με άνεση τον έλεγχο της συσκευής σας.
Αν σας αρέσει να παίζετε online παιχνίδια, να χρησιμοποιείτε τα κοινωνικά δίκτυα και να ανταλλάσσετε μηνύματα, επιλέξτε Tablet με Android™ OS.
Με τα Android™ tablets μπορείτε να βρείτε ενδιαφέρουσες εφαρμογές και να μετατρέψετε το Tablet σας σε μια λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας.
TABLET INTEL INSIDE
Ένα Tablet PC και το σύστημα Starter Series teleprompter μπορούν να συνδυαστούν σε μια αποτελεσματική λύση. Στη θέση ενός PC με QStart με ανεξάρτητο teleprompter monitor, απλά συνδέστε ένα Tablet PC πάνω στο Autocue σας, κάνοντας έτσι οικονομία σε όγκο και βάρος.
Το Tablet PC πρέπει να έχει οθόνη τουλάχιστον 11 ιντσών, μνήμη 2GB, συσκευή αποθήκευσης 160GB, MS Windows 7 OS, Intel CPU.
http://www.autocue.com/us/shop/teleprompter/tablet-portable
Επίσης ένα Tablet PC με Intel CPU και MS Windows μπορεί να αξιοποιηθεί και σαν remote controller device ενός Mura MPX videowall.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τη βέλτιστη ενσωμάτωση Tablets με Intel CPUs στην εγκατάστασή σας.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »