WEBTV solutions

www.amydv.gr

WEBTV solutions

April 10, 2014 Broadcast & Playout Reviews Services 0

Σήμερα είναι απαραίτητο κάθε επιχείρηση ή οργανισμός να έχει παρουσία και με video στο internet.
Η τηλεόραση στο internet μπορεί να επιτευχθεί με υποπολλαπλάσιο κόστος σε σχέση με την συμβατική τηρουμένων πάντα των αναλογιών.
Είναι πολύ σημαντικό ο εξοπλισμός μας να είναι ταιριασμένος για να μην έχουμε κάποιο παράταιρο αποτέλεσμα και πληρώνουμε άδικα υψηλό εύρος σύνδεσης ή ποιότητα εξοπλισμού. Επίσης πρέπει να αποφεύγουμε τις επάλληλες κωδικοποιήσεις του υλικού μας και εάν είναι απαραίτητο για την επίτευξη της ροής εργασίας που εξυπηρετεί, τότε να τις επιλέξουμε πολύ προσεκτικά.
Η AmyDV προσφέρει επαγγελματικές λύσεις στον χώρο του streaming από το 1996 και αντιπροσωπεύει το σύνολο των κορυφαίων κατασκευαστών του χώρου, αντλώντας από αυτές τεχνογνωσία και εμπειρία την οποία περνά στους πελάτες της μέσω των λύσεων και της εκπαίδευσης που προσφέρει.
Οι βασικές λύσεις επί των οποίων προστίθεται περιφερειακός εξοπλισμός είναι οι εξής.
WebTV-Case – Η πιο φορητή λύση της αγοράς
WebTV CaseΒαλιτσάκι για την μετάδοση ενός συνεδρίου ή άλλου γεγονότος στο internet, με ή και χωρίς το υποσύστημα σύνδεσης στο Internet  (ανάλογα αν υπάρχει στον χώρο σύνδεση ή πρέπει να είστε εντελώς αυτόνομοι).
                   
WebTV Studio – Η πιο οικονομική, πλήρης λύσης υψηλής ποιότητας
webtv studio1Η εγκατάσταση WebTV-small Studio περιλαμβάνει κάμερες, τρίποδο και φώτα, και συσκευή Audio /Video Mixer και streaming της Telestream.
Συμβατό και έτοιμο να λειτουργήσει με όλα τα γνωστά CDN (Content Delivery Networks) διαθέτει πλήθος ευκολιών που θα μας επιτρέψουν να ολοκληρώσουμε ταχύτερα και με καλύτερη ποιότητα τις εργασίες μας.
                    
WebTV Studio με external production mixer – η Rolls Royce του streaming
Η εγκατάσταση WebTV Studio με εξωτερικό production mixer, πετυχαίνει μεγαλύτερη ευελιξία και επικάλυψη λειτουργιών καθώς και προσθήκη περισσότερων.
Υπάρχουν 3 επίπεδα production Mixer μέχρι και 2 ME.
webtv studio_production mixer

WebTV Telestudio – Πλήρες μεταφερόμενο σύστημα με τροχήλατο προστατευτικό
Στην περίπτωση που απαιτείται πλήρης εγκατάσταση WebTV Studio (τρίποδα, κάμερες, μπαλαντέζες οθόνες κτλ), το οποίο όμως να είναι μεταφέρσιμο, για λόγους φύλαξης ή φορητότητας , τότε επιλέγουμε την οικογένεια Telestudio.
webtv telestudio

Προαιρετικός εξοπλισμός και Υπηρεσίες

  • Wireless contribution equipment
  • Installation and Setup services
  • CDN
  • WebTV Player

Σχεδιασμός από λευκό χαρτί
Στην AmyDV διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα εργαλεία για να σχεδιάσουμε από λευκό χαρτί το δικό σας στούντιο από το μηδέν, καταλήγοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε τιμή.

Προαιρετικός εξοπλισμός και υπηρεσίες

o Wireless contribution equipment
o Installation and Setup services
o CDN
o WebTV Player
o CDN
o WebTV Player[:]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »