AmyDV to provide the WebTV headend for PhotovisionTV

www.amydv.gr

AmyDV to provide the WebTV headend for PhotovisionTV

February 22, 2011 Broadcast & Playout News Press Releases 0

Η AmyDV (AMY Digital Video) θα συμμετάσχει και φέτος στην έκθεση Photovision 2011, την μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικού εξοπλισμού Digital Video στην Ελλάδα. Η ιδιαιτερότητα φέτος είναι ότι στο περίπτερο θα βρίσκεται εγκαταστημένη η νέα πλατφόρμα παραγωγής σήματος για Web TV.

Η συγκεκριμένη εγκατάσταση θα μεταδίδει ζωντανά από την έκθεση σήμα που θα μεταδίδεται από το portal της έκθεσης με την ονομασία PhotovisionTV.

 Η νέα πλατφόρμα WebTV που υλοποιεί η AmyDV συνδυάζει πολλά πλεονεκτήματα με βασικότερο την εμπειρία του προμηθευτή, που μεταδίδει σημαντικές εκδηλώσεις streaming στο internet από το 1996 μέχρι σήμερα καθώς και συνέργιες με όλους τους τηλεπικοινωνιακούς φορείς.

Συνδυάζεται με λύσεις πολύπλεξης γραμμών για ασφάλεια στην μετάδοση και αυξημένη ποιότητα καθώς και με τις πιο προηγμένες τεχνολογίες κατασκευαστών όπως Harris, Telestream, Newtek, Adobe και άλλους.

Η συνεχής ενασχόληση με τον χώρο μας επιτρέπει να υλοποιούμε εγκαταστάσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες του πελάτη και τελευταίας τεχνολογίας.

 Οι διαδικτυακοί επισκέπτες της εκθεσης Photovision θα μπορούν να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις από τον χώρο της έκθεσης, παρουσιάσεις προιόντων και πολλά άλλα.

 Η έκθεση πραγματοποιείται στις 11-14 Μαρτίου 2011 στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΞΙΦΑΣΚΙΑ (Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού).

We will present a full installation of WebTV,  Telestream, Matrox and Adobe product and also Autocue products range.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »