AmyDV: Workshop on 'AV Storage'

www.amydv.gr

AmyDV: Workshop on 'AV Storage'

March 10, 2017 Events News Production, Post Production 0

[:el]Η AmyDV διοργανώνει την ενημερωτική εκδήλωση “AV Storage Solutions WORKSHOP”. Η εκδήλωση είναι προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις των μικρών – μεσαίων επιχειρήσεων του χώρου των οπτικοακουστικών μέσων και της φωτογραφίας.

Πότε

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο σεμιναρίων της εταιρίας στα Βριλήσσια, Τροίας 58 και Πριάμου, την Δευτέρα 13 Μαρτίου, για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν και συνεργάτες μας που θα επισκεφτούν τις εκθέσεις Photovision 2017 και Image+Tech 2017 στην Αθήνα και θα επαναληφθεί την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017 στον ίδιο χώρο.

Τι

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογίες και λύσεις του χώρου, να παρακολουθήσουν αναλύσεις συγκεκριμένων σεναρίων αναγκών και αντίστοιχων λύσεων και να συζητήσουμε τις δικές τους ανάγκες.
Η AmyDV έχει εγκαταστάσεις με όλους σχεδόν τους κατασκευαστές του χώρου συμπεριλαμβανομένου και των IBM, DELL, HPE, Tiger Technology, ProMAX, NAS Deluxe, Metus, Archiware, και πολλών άλλων.

Πώς

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες. Για να κλείσετε την δική σας θέση και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την κα Καφτάνη Κατερίνα στο 2106133000 εσ.5 ή ηλεκτρονικά στο [email protected].
H έκθεση Photovision 2017 πραγματοποιείται στον νέο, αναγνωρίσιμο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο του Tae Kwon Do στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Παλαιού Φαλήρου, δίπλα από το νεόδμητο Ίδρυμα ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ, 11-13 Μαρτίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες για τη Photovision 2017 πατήστε εδώ.
Η έκθεση Image+Tech 2017  πραγματοποιείται στο HELEXPO MAROUSSI, 10-12 Μαρτίου 2017. Για περισσότερες πληροφορίες για την Image+Tech πατήστε εδώ. [:en]Event type; Workshop
Subject; AV Storage
Subtitle; Storage for small and medium Media Enterprises
Description; Event took place at AmyDV HQ in Vrilissia, Athens – Greece.
Anyone interested in ‘Storage for small and medium Media Enterprises’ should contact AmyDV at [email protected] or call to +30210 6133000 internal 5[:]

Translate »