Διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων νέων μέσων και ψυχαγωγίας, συνεργασίας Imagine Communications και HPE.

www.amydv.gr

Διάθεση ολοκληρωμένων λύσεων νέων μέσων και ψυχαγωγίας, συνεργασίας Imagine Communications και HPE.

February 1, 2016 Broadcast & Playout News Production, Post Production Solutions 0

Μετά την αρχική ανακοίνωση της συνεργασίας της Imagine Communications και της HPΕ στον τομέα των λύσεων για επιχειρήσεις Media και Ψυχαγωγίας, λεπτομέρειες της οποίας θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες, η AmyDV, μοναδικός Partner της Imagine Communications για την Ελλάδα, έχοντας ήδη εκπαιδευτεί στη νέα αυτή γενιά λύσεων, είναι πανέτοιμη να σας ενημερώσει και να σας καθοδηγήσει στην καλύτερη λύση για την δική σας επιχείρηση.
Η προσαρμογή της AmyDV στη νέα πραγματικότητα έχει ξεκινήσει το 2010 με την πλατφόρμα Selenio, που ήταν ο προπομπός της εικόνας της αγοράς που παρατηρείται γύρω μας σήμερα.
Η Imagine Communications είχε προβλέψει τη μετάβαση του πυρήνα των εγκαταστάσεων σε εξειδικευμένες πλατφόρμες υψηλής επεξεργαστικής ισχύος και διαθεσιμότητας, όπως αυτές που επικράτησαν και στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, αλλά και ότι για να λειτουργήσουν θα χρειάζονται οπωσδήποτε δύο επιπλέον στοιχεία:

  • Ειδικούς που να καταλαβαίνουν τις σημερινές και τις αυριανές ανάγκες των επιχειρήσεων αυτών και από τις δύο πλευρές (του πελάτη και του προμηθευτή)
  • Μια νέα γενιά λύσεων που να μπορούν να λειτουργήσουν στο σήμερα και να εξελιχθούν με τις ανάγκες όπως αυτές θα διαμορφώνονται (καθότι προβλέπεται μια περίοδος εξέλιξης κατά την οποία οι εταιρίες θα χρειαστεί να προσαρμοστούν περισσότερο από μία φορές). Οι προβλέψεις της έγιναν πραγματικότητα με μαθηματική ακρίβεια, φέρνοντάς την σήμερα στην κορυφή διεθνώς με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες πραγματικές υλοποιήσεις στον χώρο.

Η AmyDV κατά την ενασχόλησή της με τη συγκεκριμένη εξέλιξη τα τελευταία 5 χρόνια, έχει δραστηριοποιηθεί ενεργά στην ενημέρωση της αγοράς με εξειδικευμένες εκδηλώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή της τελευταίας «Post IBC».
Με τις εκδηλώσεις αυτές επενδύει στην ενημέρωση των επαγγελματιών του χώρου, οι οποίοι καλούνται να κατανοήσουν και να διαχειριστούν τις νέες δυνατότητες αλλά και ανάγκες της αγοράς.
«Παρατηρείται μια ομογενοποίηση και εξέλιξη όλων των επιχειρήσεων του χώρου σε επιχειρήσεις Media … με το δεδομένο όμως ότι δεν θα υπάρχουν δύο με τον ίδιο συνδυασμό απαιτήσεων, στόχων και κοινού! Η κάθε επιχείρηση έχει την δυνατότητα να χαράξει την δική της πορεία μέσα στο παζλ της σύγχρονης αγοράς μέσων.» δηολώνει ο κ. Δαυίδ Χαλκίδης, υπεύθυνος της AmyDV «Ευτυχώς, οι λύσεις που προσφέρουμε και οι οποίες είναι τώρα ‘στο τραπέζι’, έχουν σχεδιαστεί ακριβώς με το σκεπτικό αυτό ως βασική παράμετρο, και έχουν την δυνατότητα να προσαρμοστούν πολλές φορές στις ανάγκες μιας επιχείρησης χωρίς να αλλαχτούν. Η AmyDV έχει ήδη στο ενεργητικό της μερικές μεγάλες και σημαντικές εγκαταστάσεις με το συνδυασμό προϊόντων της Imagine Communications και της HP και είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή για όποιον ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στο χώρο.»
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106133000 εσ. 5 ή στο [email protected].

 

Translate »