Άμεση υποστήριξη Μοντάζ στο Metus INGEST για τους χρήστες του Edius της Grass Valley.

www.amydv.gr

Άμεση υποστήριξη Μοντάζ στο Metus INGEST για τους χρήστες του Edius της Grass Valley.

October 26, 2015 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

Στο περιβάλλον των ειδήσεων, των αθλητικών και της παραγωγής, η ταχύτητα είναι τα πάντα. Οι μοντέρ πρέπει να ξεκινήσουν το μοντάζ υλικού αμέσως μόλις αυτό ξεκινά και συχνά πρέπει να έχουν έτοιμο το μονταρισμένο υλικό με την ολοκλήρωση του εκάστοτε γεγονότος.

Διατιθέμενο στο παρελθόν μέσω κορυφαίων αποκλειστικών servers καταγραφής (capture servers), το Metus INGEST, το οποίο διαθέτει και υποστηρίζει η AmyDV στην ελληνική αγορά, προσφέρει την παραπάνω δυνατότητα standard για τους χρήστες του Edius. MPG (με συμπίεση MPEG2) και MXF Op1a wrapped αρχεία (XDCAM IMX, XDCAM HD, XDCAM MPEG2 κ.ο.κ.) έχουν τώρα την επιλογή να “μοντάρονται καθώς γράφονται”.
Μόλις προβείτε σε αυτήν την επιλογή, αυτά τα αρχεία είναι εφικτό να ανοιχθούν και να μονταριστούν εντός του Edius, ενώ συνεχίζεται η καταγραφή νέου υλικού. Το Metus INGEST υποστηρίζει μοντάζ με ταυτόχρονη εισαγωγή νέου υλικού στις ροές εργασιών, όντας συμβατό με λογισμικό editing Edius 7 και 8. Το λογισμικό Edius πρέπει κατ’ ελάχιστον να είναι στην έκδοση Pro.
 

 

Translate »