Ζωντανή Παρουσίαση του DaVinci Resolve 15

www.amydv.gr

Ζωντανή Παρουσίαση του DaVinci Resolve 15

May 3, 2018 Production, Post Production Uncategorized 0

Η AmyDV υποστηρίζει την αγορά του Post Production απο το 1990 και συγκεκριμένα το Fusion απο την έκδοση 1.0 πίσω στο 1996 και θα δώσει στους παρευρισκόμενους μια πολύ καλή εικόνα του τι και πως σε ειδική εκδήλωση στις 24 Μαιου στα πλαίσια της γενικότερης εκδήλωσης PPP-2018.
H παρουσίαση θα γίνει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μικρής χωρητικότητας με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιαννη Σπύρου και με την συνδρομή ακόμα 2-3 παρουσιαστών που θα αναλάβουν μια είς βάθος παρουσίαση που θα κυμαίνεται απο πρώτη επαφή με ορισμένα απο τα νέα τμήματα της μηχανής μέχρι και tips&tricks που ίσως δεν γνωρίζατε. Η διάρκεια της παρουσίασης εκτιμάται στις 2-3 ώρες.
Για την παρουσίαση θα έχουμε στην διάθεσή μας έναν ειδικά διαμορφωμένο σταθμό εργασίας απο το εργαστήριο της AmyDV που έχει ομολογκάρει πάνω απο 1.500 εξειδικευμένους σταθμούς εργασίας high-end digital video και συστήματα αποθήκευσης!
Για να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας πρέπει να αποστείλετε σχετικό μήνυμα στο [email protected] ή να παρετε τηλέφωνο στο 210 6133000 εσωτερικό 5 ώρες γραφείου.
Κατερίνα Καφτάνη, Υπεύθυνη εκδήλωσης.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »