Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ OOYALA και ΑmyDV.

www.amydv.gr

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ OOYALA και ΑmyDV.

September 10, 2016 Broadcast & Playout News Production, Post Production 0

[:el]

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία της ΑmyDV με την OOYALA, για τη διάθεση των προϊόντων της γνωστής εταιρείας στην Ελληνική αγορά.

Η AmyDV είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την OOYALA. Η συμφωνία περιλαμβάνει την προώθηση των λύσεων της στην Ελληνική αγορά.

Προσφέροντας περιεχόμενο που συνδέει

Η ΟΟΥΑΛΑ λειτουργεί τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές πλατφόρμες video και είναι πρωτοπόρος στην λειτουργία πλατφορμών ad serving. Δημιουργημένες με κορυφαία χαρακτηριστικά δεδομένων ανάλυσης (analytics), οι λύσεις προσωπικής TV που διαθέτει επιτρέπουν στις επιχειρήσεις μέσων να αντιμετωπίσουν τη διαρκώς μεταβαλλόμενη συμπεριφορά θέασης. Βοηθούν τους πελάτες να συνδεθούν με τα ενδιαφέροντά τους, το κοινό με τις διαφημίσεις, προσφέρουν μία αναλυτική ματιά στις στρατηγικές και εν κατακλείδι συνδέει το video με τα έσοδα.

“Η OOYALA μας κέντρισε το ενδιαφέρον μόλις εξαγόρασε την NATIV, η οποία διέθετε την πιο ευέλικτη πλατφόρμα Media Logistics. Θεωρούμε ότι θα είναι η εξέλιξη των προϊόντων MAM και η NATIV ήταν πρωτοπόρος στον τομέα αυτό. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ενταθεί ο μετασχηματισμός των επιχειρήσεων του χώρου σε επιχειρήσεις media και η AmyDV έχει προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να βρίσκεται στο επίκεντρο της νέας αυτής αγοράς” δήλωσε ο κ. Δαυιδ Χαλκίδης, Υπεύθυνος του Τμήματος AmyDV.

 Λίγα λόγια για την OOYALA

Η Ooyala βοηθά στη διανομή περιεχομένου που συνδέει. Ως θυγατρική εταιρεία με έδρα στην Αμερική, της διεθνούς εταιρείας τηλεπικοινωνιών και υπηρεσιών Telstra, η Ooyala διαθέτει την ολοκληρωμένη σουίτα της που περιλαμβάνει μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video του κόσμου, μία κορυφαία λύση εξυπηρέτησης διαφημίσεων και προγραμματική πλατφόρμα, καθώς και λύσεις Media Logistics μέσων που βελτιώνουν τις ροές εργασίας στην παραγωγή video. Δημιουργημένη με ανώτερες δυνατότητες αναλύσεων για ανώτερη επιχειρηματική ευφυΐα και με την ισχυρή δέσμευση στην επιτυχία των πελατών, οι κορυφαίες στη βιομηχανία συνολικές λύσεις της Ooyala βοηθούν τους μεγάλης κλίμακας σταθμούς, τους παρόχους, τις εταιρείες μέσων, τις επιχειρήσεις και τα brands να δημιουργήσουν περισσότερο δεσμευμένο και πιο κερδοφόρο κοινό, αλλά και να έχουν κέρδος από το video και την τηλεόραση με εξατομικευμένες, διαδραστικές εμπειρίες σε οποιαδήποτε οθόνη.

ESPN, NBCUniversal, Star India, Sky Sports (Ηνωμένο Βασίλειο), ITV Studios (Ηνωμένο Βασίλειο), RTL Group (Γερμανία), M6 (Γαλλία), TV4 (Σουηδία), Mediaset (Ισπανία), America Television (Περού) και Media Prima (Μαλαισία): Αυτοί είναι μερικοί από τις εκατοντάδες broadcasters και τις εταιρείες μέσων που επέλεξαν την Ooyala.

Λίγα λόγια για την AmyDV

H AmyDV, πρωτοπόρο τμήμα της εταιρείας ΑΜΥ Α.Ε. αποτελείται από μία ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών, οι οποίοι διαθέτουν αρκετά χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας. Λειτουργεί από το 1994 ως κέντρο τεχνογνωσίας σε προϊόντα και τεχνολογίες ψηφιακής επεξεργασίας αναλογικών και ψηφιακών σημάτων video, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις για επαγγελματίες, εταιρείες παραγωγής και τηλεοπτικούς σταθμούς. Κύρια έγνοια της αποτελεί η διαρκής προστασία των πελατών της με την παροχή των βέλτιστων λύσεων, την κατάλληλη στιγμή, διατηρώντας μαζί τους μακροχρόνιες, σταθερές και αποδοτικές συνεργασίες.

[:]

 

Translate »